МАРИЦА   Премиерът Бойко Борисов ще стане дядо за втори

...
МАРИЦА   Премиерът Бойко Борисов ще стане дядо за втори
Коментари Харесай

Дъщерята на Бойко Борисов е бременна

МАРИЦА

 

Премиерът Бойко Борисов ще стане дядо за повторно тази есен. Щерката на Бойко Венета е бременна в четвърти месец от приятеля си Иван Анастасов, с който живее на фамилни начала от близо 10 години. Дъщерята на премиера към този момент не крие наедрялото си коремче, до момента в който разхожда първородния си наследник Бойко Втори из алеите на парка в Банкя. Според признанията на самата Венета, направени пред любопитните й комшии, терминът й е за средата на септември, написа " Уикенд ".

Предварителните прегледи на видеозон са посочили, че Венета още веднъж ще подари приятеля си с мъжка рожба, като към този момент името на бъдещото бебе не е споделяно от майка му. Съседите на премиера обаче допускат, че новороденото ще носи името на другия си дядо – бащата на Иван Анастасов.

Венета роди първото си дете на 31 януари 2016 година в „ Майчин дом “, като за израждането на Бойко Втори оказа помощ каката на премиера доктор Красимира Иванова. Преди няколко месеца – на 1 ноември 2017 година и по-голямата сестра на Борисов стана баба, откакто синът й Димитър и снаха й Теодора се снабдиха с близначета, кръстени Борис и Красимир. Министър-председателят ще бъде кръстник на своите племенници.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР